Over ons

Perfect Partners administratie consulenten is een landelijk opererend netwerk dat via zelfstandige regionale kantoren werkt. Perfect Partners Alphen aan den Rijn is, zoals de naam al doet vermoeden, onderdeel van dit netwerk.

Veel kennis voor een concurrerende prijs!

De kleinschalige opzet van ons kantoor zorgt voor een ongedwongen sfeer en aangename tarieven terwijl er mede door het netwerk enorm veel know-how en kennis aanwezig is. Daarnaast zijn we gecertificeerd Belasting Consulent MKB geregistreerd bij het SRFA. Veel kennis voor een concurrerende prijs dus!

In welke regio werken wij?

We richten onze pijlen voornamelijk op het Midden- en Kleinbedrijf in de regio rond Alphen aan den Rijn en Leiden maar behoort u niet tot deze groep en heeft u toch vragen, dan bent u bij ons natuurlijk ook van harte welkom. Tot onze clièntele behoren bedrijven uit tal van verschillende bedrijfstakken. Van aannemers tot kapsalons en van trendy kledingwinkels tot aan tuincentra, in elke bedrijfstak zijn we thuis. Al deze bedrijven hebben één ding gemeen: ze besteden de administratie liever uit dan het zelf te doen. Zo kan de kapsalon zich bezig houden met knippen, de aannemer met aannemen en wij met uw administratie.

Wij zijn supporter van:

  

Services 2