Maatwerk

Naast de standaardpakketten die u elders op deze website aantreft hebben we natuurlijk ook maatwerk. Voor diegenen die net wat meer willen, of minder. Diensten die verder gaan dan standaardpakketten of juist minder ver. Allemaal aangepast op uw specifieke wensen.

Maatwerk vind u bij ons ook in de vorm van het in opkomst zijnde internetboekhouden. Daarnaast kunnen we de administratie op locatie bij u verwerken mocht de situatie dit toelaten.

Heeft u redelijke boekhoudkundige kennis en wilt u zelf uw boekhouding grotendeels bijhouden? Maar toch besteed u de contacten met de belastingdienst liever uit en zo’n jaarrekening vergt toch wel te veel tijd? In samenspraak zullen we altijd tot de dienstverlening komen die u wenst.

Ook wanneer u extra informatie wilt, of wellicht een totale analyse, over uw fiscale positie kunnen wij u zeker van dienst zijn. Heeft u liever een analyse van de concurrentie? Of een kostenreductieplan? Ook hier de dienstverlening die bij u wensen past.

Nog niet overtuigd dat we in uw behoefte kunnen voorzien? E-mail ons uw wensen en wij zullen u een gepast voorstel doen.

Meer informatie.